Äitienpäivän lahjavinkit – 7 vinkkiä ainutlaatuisista itse tekemistäsi lahjoista äidille!

Äitienpäivän lahjavinkit – 7 vinkkiä ainutlaatuisista itse tekemistäsi lahjoista äidille!

Etsitkö äitienpäivälahjaa? 9. toukokuuta on äitienpäivä ja voit tehdä useita asioita osoittaaksesi äidille, kuinka arvostat häntä, esimerkiksi henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen lahjan avulla. Valitse sen perusteella, mistä äitisi (vaimosi tai äiti, jolle haluat ilmaista arvostuksesi) pitää. Rakastaako hän kokata vai ovatko hänelle parasta lapsistaan ​​ja lapsenlapsistaan ​​otetut kuvat?


Olemme listanneet 7 ideaa lahjoihin ja asioihin, joita voit tehdä äitienpäivänä – olipa se sitten äitisi, jota haluat juhlia tai jos autat lapsiasi.

Psst: Oletko itse äiti? On myös mahdollista lähettää tämä blogi henkilölle, jonka luulet yllättävän sinut äitienpäivänä 😉

1. Kuukausitilaus arjen valokuvista!

Neliö Minikuvakirja. Täytä tämä persoonallinen Kuvavihko mietelauseilla valokuvilla ja kirjoituksilla osoittaaksesi, että välität.

Täydellinen vinkki äitienpäivälahjaksi lasten isoäideille! Kieltäytyykö äitisi sosiaalisesta mediasta ja modernista tekniikasta? Anna äidillesi kuukausitilaus minikuvakirjaan, josta hän voi seurata teidän arkea! Täydellinen lahja kaikille kaukana asuville äideille ja isoäideille. Sinun tarvitsee vain ladata 52 parasta kuvaa jokaisesta kuukaudesta, valita kirjan nimi ja olet valmis! Tämä äitienpäivälahja kestää myös koko vuoden (tai niin kauan kuin itse valitset)!

Vinkki: Otatko paljon kuvia puhelimellasi? Merkitse suosikkisi suoraan puhelimen albumiin, jolloin sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia valokuvia, kun on aika luoda kuukausittainen valokuvakirjasi.

2. Anna jollekin täydellinen alku päivälle – joka päivä!

Anna äitisi aloittaa joka päivä lämpimillä ja viisailla sanoilla. Lisää kuvia ihmisistä, asioista ja paikoista, joita äitisi (tai vaimosi) rakastaa ja sinulla on täydellinen äitienpäivälahja. Uutuutena äitienpäiväksi 2021 ovat nämä kaksi jääkaappimagneettisarjaa (valitse 9 suorakulmaisen tai 12 neliömagneetin joukosta). Pidätkö lainauksista? Sitten tämä malli sopii sinulle. Jos haluat hieman apua valittuihin kauniisiin lainauksiin, jotka sopivat äidille, valitse tämä malli.

3.Otetaan yhdessä lasilliset äitienpäivänä

Vaikka et voi tavata äitiäsi äitienpäivänä, voit silti nostaa lasin hänen kanssa videopuhelun välityksellä. Tee hetkestä entistä erityisemmän tilaamalla viinilasin henkilökohtaisella kaiverruksella, joka saapuu äitisi kotiin ennen teidän virtuaalijuhlia.

4. Kirja henkilökohtaisella tervehdyksellä!

Onko äitisi, tai henkilö jolle ostat äitienpäivälahjan, kirjojen ystävä? Löydä hänen suosikkikirjailijan uusin kirja. Ylimääräisenä yksityiskohtana, laitat kirjan väliin kirjanmerkin henkilökohtaisella tervehdyksellä ja kuvia rakkaista!

5. Kehystä suosikkikuvasi

Onko sinulla upea valokuva sinusta ja äidistäsi, hänen lapsistaan ​​tai lapsenlapsistaan? Pidä huoli, että se suurennetaan ja kehystetään. Jos sinulla on paljon hienoja kuvia, voit myös tehdä albumin tai ehkäpä kuvakirjan.


6. Tee hieno kortti

Vanhemmat rakastavat kuulla kuinka paljon rakastat heitä ja miksi et kertoisi sitä mukavalla kortilla. Kirjoita muistiin kaikki, mitä tunnet ja kuinka arvostat äitiäsi! Löydät useita vaihtoehtoja henkilökohtaisista äitienpäiväkorteista täältä.

7. Ja vielä pieni ekstra vinkki!

Haluatko satsata isosti ja lahjoittaa useita pieniä lahjoja sarjana? Tutustu tähään sivuun, johon olemme keränneet kaikki tuotteet, joissa on kaunis äitienpäivä design. Minun suosikkidesign on ”Heart frames”, josta voit luoda esimerkiksi mukin, lompakon ja vesipullon samalla designilla!

Lahjan antaminen etäältä on erittäin helppoa!

Haluatko yllättää ystävän tai sukulaisen, mutta et voi käydä vierailemassa? Valitse yksi tuotteista tältä sivulta. Kun olet räätälöinyt tuotteen, voit lisätä paketin mukana lähetettävän persoonallisen kortin. Voit siis saada tilauksesi suoraan vastaanottajan osoitteeseen persoonallisella tervehdyksellä paketin mukana. Huom! Muista vaihtaa toimitusosoite!

Hyvää äitienpäivää kaikki upeat äidit!

Sofie on PR & Social Media Manager smartphotolla ja hän vastaa smartblogin sisällöstä. Valokuvaus, samoin kuin muiden inspiroiminen valokuvilla, ovat Sofien intohimoja. Onko sinulla hyviä ideoita tämän blogin aiheiksi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen instagram@smartphoto.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.