VIDEO DIY – Tee omat karkkipussit ja Goodiebagit – Askarteluhetki

VIDEO DIY – Tee omat karkkipussit ja Goodiebagit – Askarteluhetki

Arvosta vieraitasi persoonallisilla giveaway lahjoilla ja goodiebageilla! Tässä Askarteluhetkessä saat kolme vinkkiä pienistä yllätyksistä, joita voit antaa vieraillesi näyttääksesi että he tekivät juhlistasi ikimuistoiset. Helpot DIY:t jotka sopivat vuoden jokaiseen juhlaan: häihin, nimiäisiin, lasten juhliin, ylioppilasjuhliin ja kesäjuhliin. Katso video nähdäksesi miten toimia tai seuraa meidän helppoa opasta tässä blogipostauksessa.

Giveaway 1: ”Thanks for popping by”

Goodie bag - Giveaway

Täydellinen giveaway ja goodiebag häävieraille. Hääpäivä on aina suuri päivä ja vierailla on iso merkitys juhlan mahtavaan tunnelmaan. Kiitä heitä tällä suloisella giveawaylla. Tämän askartelu on myös todella helppo ja halpa tehdä! Hyvä vinkki tiukalle hääbudjetille tai jos te muuten vain haluatte käyttää rahaa johonkin muuhun paitsi giveaway lahjoille, mutta kuitenkin haluatte antaa vieraille jotain hienoa.

Sinä tarvitset:

  • Persoonallisia lahjaetikettejä
  • Sellofaania
  • Saatiininauhaa häiden teemavärissä (tai muuta kaunista nauhaa)
  • Popkornin siemeneitä (mielellään eri värisiä)

Tee näin:

Goodie bag - Giveaway

Aloita leikkaamalla sopivan kokoinen pala sellofaania. Vinkki: älä tee pusseista liian suuria, koska lahja on enemmän symboolinen. Kaada sitten sellofaaniin sopiva määrä popkornin siemeniä, voit esimerkiksi käyttää pientä kannua. Kiinnitä pussi kauniilla nauhalla.

Lopuksi kiinnität lahjaetiketin pussiin. Valitsimme tekstin ”Thanks for popping by” joka yhdessä popkornisiemenien kanssa tekee lahjasta hauskan. Lahjaetikettejä löytyy monessa eri koossa ja muodossa. Me käytämme pyöreitä etikettejä koossa 4 x 4 cm. Ne tulevat 48 kpl arkissa hintaan 8,95€. Malleja ja designeja on satoja, joko kuvalla ja tekstillä tai ainoastaan tekstillä. Löydä suosikkisi täältä.

Giveaway 2: ”Build a snowman kit”

Goodie bag - Giveaway

Tämä giveaway tulee varmasti olemaan lasten suosikki, ja hauska vaihtoehto perinteiselle kala lammelle ja aarteen etsintään. Tästä goodiebagista tulee hauska (ja herkullinen) lahja annettavaksi, ja se on myös yhdessätekemistä synttäreillä.

Sinä tarvitset:

Tee näin:

Goodie bag - Giveaway

Luo karkkipussit osoitteessa smartphoto.fi. Karkkipussit maksavat 12,95€ paketista, jossa on 24 pussia. Paketti sisältää sellofaanipusseja ja pieniä kortteja, jotka kiinnität pussiin nitojan avulla.

Ilmainen malli – lumiukko – sinulle ladattavaksi!

Kortti pussiin löytyy monessa eri designissa, mutta juuri tämä design on luonut meidän graafikko Lisa. Ja hän haluaa antaa myös teille mahdollisuuden käyttää sitä! Klikkaa tästä saadaksesi lumiukko-mallin ilmaiseksi. Jos haluat nähdä, minkälainen kuvasta tulee ennen kun tilaat sen, voit klikata tästä. Kuvan lataat smartphoto.fi osoitteessa, kun luot karkkipussit.

Aineet yhtä lumiukkoa varten

Pussiin laitat kaiken, mitä tarvitsee pienen lumiukon rakentamisessa.

Goodie bag - Giveaway
  • 3 vaahtokarkkia (pää ja keho)
  • 2 mini vaahtokarkkia (jalat)
  • 2 suolaista tikkua (kädet)
  • 5 mini suklaanappia (silmät ja napit)
  • 1 pieni oranssi karkki (nenä)
  • 2 hammastikkua (jotta voit valmistella lumiukon)

Giveaway 3: ”Wishing you a bubbly and fun summer”

Goodie bag - Giveaway

Saippuakuplat ovat leikkisä ja hieno giveaway joka sopii isoille ja pienille. Tähän kirjoitimme tekstin ”Wishing you a bubbly and fun summer”. Joka tekee siitä täydellisen lahjan vieraille kesäjuhlissa tai ylioppilasjuhlissa. Voit tietenkin kirjoittaa mitä haluat omaan etikettiin!

Sinä tarvitset:

Tee näin:

Goodie bag - Giveaway

Saippuakuplat tulevat 12 kappaleen setissä, jossa 12 saippuakuplaa ja 12 etikettiä ja maksaa 25,95€. Etiketit tulevat arkissa ja ne ovat helppo kiinnittää saippuakupla purkkeihin. Etiketit voit luoda omien toiveiden mukaisesti. Valitse malleista johon voit vain liittää persoonallisen tekstin. Joihinkin malleihin voit liittää kuvan ja tekstin!

Toivottavasti juhlista tulee ikimuistoiset – oli ne lasten juhlat, häät tai ihanat kesäjuhlat!
Jos haluat lisää vinkkejä ja helppoja DIY videoita, seuraa meidän youtube-kanavaa!

Kirjoita kommentti tähän alas, mitä muita vinkkejä haluaisit nähdä meidän blogissa ja youtubessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *